[Al Asr... A Moment]

|corat coret...lagi|

Friday, September 11, 2009 at 11:26 AM
selamat menyambut ramadhan....
selamat mengejar lailatul qadar...

hmm... rasenye dah agak lame jugak la x update blog nie... sebab kat rumah banyak bende nak wat kot... so.. since the end of the 2nd year nye exam smpai hari nie... a lot of things happen baik dari yang segi x brape baik (insyaAllah ade hikmahnye) dan dari segi yang baik (alhamdulillah).

tapi x pe... semoga perkare yg kurang baik tu menjadi pendorong utk menuju kearah kebaikan... insyaAllah. alhamdulillah, rase x brape ok tu sehari je... dgn tido yang cukup and muhasabah balik pastu trus ok... hehe.

nak dijadikan cerita... ade skali jalan2 kat jusco kinta city jap... tgh2 lepak kat secret recipe (pas blk tarawikh aa...) ade la plak MPH. rase x yah explain la kot MPH tu ape. tapi yang lebih mengejutkan lagi, kat luar tempat promo buku2, kebanyakannya buku2 agama... termasuklah karya2 ustaz hasrizal yang baru. rase mcm culture shock lak... sebab jarang kedai2 buku cam2 promo buku agama byk2.

jadi, saje2 la try masuk dalam tengok... tengok kat luar same x dengan ape yang didalam. alhamdulillah, kire banyakla buku2 dan kitab2 agama ade. rase terharu pon ade... haha. sedar x sedar lame la gak lepak kat dlm tu belek2 buku.. dan yg bestnye ramai gak orang yg bli.

dengan cuti yang berbaki beberapa hari je lagi ni... banyak lak mende nak wat tp x tau la sempat ke x. rabu depan lak ade program kat skolah... dah 4 tahun x balik ke SMKA Sultan Azlan Shah, mesti byk mende dah berubah. nak jumpe dgn member2 kat utp lg... harap2 la sempat... asyik ade hal je... haha.

sebenarnye... byk lagi nak tulis tapi mungkin cukup setakat nie je utk jam yang dah pukul 240 pagi... x tau la nape x bley tido... dah dkt smggu mcm nie... haha..

anyway, selamat mengejar pahala dan ganjaran ramadhan yang tinggal beberapa hari je lagi... dan semoga kita disampaikan kepada ramadhan yang bakal mendatang pada tahun2 seterusnya... jzkk

(btw terkejut hit byk sgt...)

0 comments

Post a Comment